Vaststelling wijzigingsplan “Bestemmingsplan Losser dorp wijzigingsplan Oldenzaalsestraat 39”, Losser

Logo Losser

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het wijzigingsplan “Bestemmingsplan Losser dorp wijzigingsplan Oldenzaalsestraat 39” te Losser op 16 juli 2019 is vastgesteld. Er zijn geen wijzigingen op het ontwerp wijzigingsplan aangebracht.

Het vaststellingsbesluit met het wijzigingsplan ligt met ingang van 25 juli 2019 tot en met 4 september 2019 gedurende zes weken ter inzage.

Het wijzigingsplan voorziet er in een wijziging van de geldende bestemming “Bedrijf” in de bestemming “Wonen”.

In de periode dat het wijzigingsplan ter inzage ligt, kan degene die kan aantonen dat hij/zij niet in staat is geweest om tegen het ontwerp wijzigingsplan een zienswijze in te dienen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Ook kunt u tijdens deze vorengenoemde periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na de dag waar op de beroepstermijn afloopt. U vindt de stukken op onze internetsite www.losser.nl/bekendmakingen  of op www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Losser, 24 juli 2019

 

Naar boven