Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Herziening 1 Buitengebied Wouw’

Logo Roosendaal

NL.IMRO.1674.2098HERZ1BGWOUW-0401

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 22 juli 2019 voor de duur van zes weken ter inzage ligt:

  • -

    het bij raadsbesluit van 6 juni 2019 gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Herziening 1 Buitengebied Wouw’  (NL.IMRO.1674.2098HERZ1BGWOUW-0401).

Planinhoud

Het bestemmingsplan heeft betrekking op in totaal 26 locaties in het bestemmingsplangebied Buiten­gebied Wouw. Gedeeltelijk betreft het hier een reparatieplan ter correctie van onjuistheden in het geldende bestemmingsplan. Tevens worden enkele planologische wijzigingen doorgevoerd om tege­moet te kunnen komen aan daartoe gedane concrete verzoeken. Alleen voor camping ‘t Schouwke aan de Schouwenbaan 1 in Wouwse Plantage is door de gemeente­raad het plan gewijzigd vastgesteld waarbij het bestemmingsvlak is vergroot.  

Beroep

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan hebben kenbaar gemaakt, alsmede door belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een ziens­wijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken. Tevens kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld tegen de wijziging, die bij de vaststelling door de gemeenteraad in het ontwerp­bestem­mingsplan is aangebracht. Beroep kan gedurende de hierboven aangegeven termijn worden ingesteld bij de Afdeling bestuurs­rechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

Alle hier bedoelde documenten liggen ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.  

Voor nadere informatie: Team ruimte, wonen en grond, dhr. Jan Verpaalen tel. 14 0165, e-mail j.verpaalen@roosendaal.nl

Roosendaal, 19 juli 2019,

Burgemeester en wethouders van Roosendaal.

Mr. J.M.L. Niederer, burgemeester.

E. Franken, secretaris.

Naar boven