Besluit van de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van 15 juli 2019, kenmerk 1546420-192527-BPZ, houdende de herbenoeming van twee leden van de Centrale commissie mensgebonden onderzoek

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,

Gelet op artikel 14 van de Wet medisch-wetenschappelijk onderzoek met mensen en artikel 12, eerste lid, van de Kaderwet zelfstandige bestuursorganen;

Besluit:

Artikel 1

De heer prof. dr. J.J.M. van Delden wordt herbenoemd als lid van de Centrale commissie mensgebonden onderzoek, waar hij het medisch-wetenschappelijk onderzoek zal beoordelen vanuit de invalshoek van de ethicus voor een termijn van 2 jaar en 9 maanden, te rekenen vanaf 1 september 2019.

Artikel 2

Mevrouw prof. dr. C.A.J. Knibbe wordt herbenoemd als lid van de Centrale commissie mensgebonden onderzoek, waar zij het medisch-wetenschappelijk onderzoek zal beoordelen vanuit de invalshoek van de farmacie voor een termijn van 3 jaar en 4 maanden, te rekenen vanaf 1 december 2019.

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, H.M. de Jonge

Naar boven