Ontwerpbestemmingsplan Voormalig belastingkantoor

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 24 juli 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Voormalig Belastingkantoor’ aan de Misterweg in Winterswijk.

Doel en ligging

Dit bestemmingsplan betreft een herziening van het bestemmingsplan ‘Kom Winterswijk 2011’. Dit plan wijzigt de bestemming van twee percelen van ‘kantoor’ naar ‘groen’ en verkeer – verblijfsgebied’. Met het plan wordt het braakliggende terrein getransformeerd in pop-up natuur met een aantal parkeerplaatsen. Deze invulling van het terrein is tijdelijk. Het terrein is voor de gemeente Winterswijk namelijk een strategische reservelocatie voor de lange termijn en daarmee is niet uitgesloten dat het terrein op termijn een andere bestemming krijgt waarin  bijvoorbeeld woningbouw of een basisschool mogelijk wordt gemaakt.

Waar ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.BP1905KOBELASTINGK-OW01.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn, van woensdag 24 juli 2019 tot en met dinsdag 3 september 2019, kan een ieder ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan zienswijzen aan het college van burgemeester en wethouders van Winterswijk schriftelijk of mondeling kenbaar maken (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk, tel.nr 0543-543543).

 

 

Naar boven