Gemeente Nijkerk - Procedure hogere grenswaarden Vetkamp 74 – 76 Nijkerk

Logo Nijkerk

Burgemeester en wethouders van Nijkerk maken bekend dat een ontwerpbesluit hogere grenswaarden Vetkamp 74 – 76 in het kader van de Wet geluidhinder ter inzage komt te liggen.

 

Een ontwerp-omgevingsvergunning voorziet in het planologisch mogelijk maken en de bouw van een woongebouw met zes appartementen op het perceel Vetkamp 74 – 76 te Nijkerk. Uit het voor dit plan uitgevoerde akoestisch onderzoek blijkt dat vanwege wegverkeer op de Vetkamp bij een aantal woningen een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde aan de orde is en een procedure hogere grenswaarden gevolgd dient te worden.

Inzage

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden ligt vanaf donderdag 18 juli 2019 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn in te zien in het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend op afspraak. Dit kan bij voorkeur via www.nijkerk.eu/afspraak of via telefoonnummer 14-033.

Het ontwerpbesluit is tevens te raadplegen via www.nijkerk.eu/ruimtelijkeplannen

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt kan een ieder naar keuze online (wat de voorkeur heeft) schriftelijk of mondeling een zienswijze bij het College van burgemeester en wethouders naar voren brengen. Op de website van de gemeente Nijkerk vindt u een online formulier onder de publicatie van het ontwerpbesluit.

Het schriftelijk indienen van een zienswijze kan bij het College van burgemeester en wethouders van Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan tijdens werkdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur contact worden opgenomen met het team Planvorming, tel. 14 033.

 

 

Nijkerk, 17 juli 2019

Naar boven