Omgevingsvergunning - ontwerp ter inzage Kanaaldijk 18 Hei- en Boeicop

Logo Vijfheerenlanden

Burgemeester en wethouders van gemeente Vijfheerenlanden maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van plan is de volgende omgevingsvergunning te verlenen:

Vanaf 25 januari 2019 ligt het ontwerpbesluit voor een omgevingsvergunning met activiteiten 'bouwen' en 'afwijken bestemmingsplan' voor het vergroten van de woning op het adres Kanaaldijk 18, 4126 LR HEI- EN BOEICOP ter inzage. Deze vergunning is geregistreerd onder nummer OV-2018-0084.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf bovengenoemde datum zes weken ter inzage in het stadhuis in Vianen.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden schriftelijk (geen e-mail) of mondeling zienswijzen indienen. Dit betekent dat u uw mening over dit voorgenomen besluit kunt geven. U kunt hiervoor en voor meer informatie contact opnemen met afdeling Fysieke Leefomgeving, team Vergunningen, telefoonnummer 088 – 599 7053.

Wij willen u erop attent maken dat u alleen beroep kunt indienen tegen de uiteindelijke beschikking als u ook zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

 

Naar boven