Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan ‘Jagtlust 17’ (Kapelle-Biezelinge 12e herziening))

Logo Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken bekend dat vanaf donderdag 18 juli 2019 voor een ieder ter inzage ligt het op 2 juli 2019 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Jagtlust 17’ (Kapelle-Biezelinge 12e herziening)

Plangebied

Het plangebied is het kadastrale perceel Kapelle, sectie B, nummer 2235. Dit is het perceel aan de Jagtlust 17 te Kapelle.

Hoofdlijnen van het plan

Het betreft het perceel waar tot enige tijd geleden een praktijk voor fysio therapie was gevestigd. Het bestemmingsplan regelt dat de huidige bestemming Maatschappelijk is gewijzigd in Wonen. Het bestaande pand wordt in gebruik genomen als één (reguliere) woning. De bestemming is hierop aangepast, zonder dat dit nieuwe of andere bouwmogelijkheden met zich meebrengt dan in de huidige situatie.

Het plan inzien

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan inzien op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Deze stukken zijn tevens in pdf-versie te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl. Een volledig digitale versie van het bestemmingsplan, met code NL.IMRO.0678.kapbiezHZ012-VAST is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De beroepstermijn bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd.

Beroep kan worden ingesteld door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

Het besluit treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van het besluit niet. Wel is het gedurende de beroepstermijn mogelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak schriftelijk te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen tegen het besluit. Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

 

Kapelle, 17 juli 2019

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven