Ontwerpbestemmingsplan 'Oude Kerkstraat 62-64’

Logo Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Oude Kerkstraat 62-64’ met de daarbij behorende stukken van vrijdag 19 juli 2019 tot en met donderdag 29 augustus 2019, tijdens openingsuren, voor iedereen ter inzage ligt in de informatieruimte van het gemeentehuis van Veldhoven (Meiveld 1).

Dit bestemmingsplan voorziet in het bouwen van twee woningen tussen de huisnummers 62 en 64.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, zoek op plannaam 'Oude Kerkstraat 62-64'.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk (voorkeur) of mondeling op het ontwerpbestemmingsplan reageren door een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Veldhoven. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zet hierbij de datum, uw naam, adres en handtekening in de brief. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen. In de zienswijze moet u duidelijk aangeven over welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan het gaat.

 

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de gemeente, afdeling Regie en Ontwikkeling, via telefoonnummer 14 040.

Naar boven