Vastgesteld bestemmingsplan Meesterspad

Logo Deventer

 

 

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 18 juli tot en met 29 augustus 2019 voor een ieder ter inzage ligt:

 

- het bij raadsbesluit van 10 juli 2019 vastgestelde bestemmingsplan “Meesterspad”

 

Inhoud

Samen met het plan ten zuiden van het Meesterspad krijgt de ontwikkeling van het oostelijke deel van centrumgebied hiermee gestalte. Dit deel wordt ingevuld met 1 vrijstaande woning en een 2 onder 1 kap woning. Het deel langs het Meesterspad tussen de Molenstraat en de oostelijke gevel van de school bestaat uit een aantal percelen: De te slopen voormalige kleuterschool de Wiekslag Meesterspad 3 en 5 en een braakliggend perceel aan de Molenstraat.

 

 

Inzien

Het bestemmingsplan kunt u inzien op:

• http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P366-VG01

 

• De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P366-/NL.IMRO.0150.P366-VG01/

 

Het bestemmingsplan kunt ook u inzien op:

• http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’.

 

Ook kunt u het plan inzien tijdens de openingstijden bij:

• Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1

 

Reageren

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Meesterspad’ ligt van donderdag 18 juli tot en met donderdag 29 augustus 2019 ter inzage.

 

Vanaf vrijdag 19 juli tot en met donderdag 29 augustus 2019 kan beroep worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

 

• een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

 

• een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

 

• een belanghebbende die een belang heeft bij de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht in het vastgestelde bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

 

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

 

Naar boven