Ontwerpbeschikking voor het intrekken van de omgevingsvergunning voor het realiseren van een biomestvergistingsinstallatie op het perceel Kleinedijk 11 (kadastraal bekend gemeente Beekbergen, sectie A, nummers 7425, 7426 en 7279) teKlarenbeek

Logo Apeldoorn

Burgemeester en wethouders zijn van plan om, met toepassing van artikel 2.33, aanhef en onder a, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de omgevingsvergunning voor het realiseren van een biomestvergistingsinstallatie op het perceel Kleinedijk 11 (kadastraal bekend gemeente Beekbergen, sectie A, nummers 7425, 7426 en 7279) te Klarenbeek in te trekken.

Van 24 januari tot en met 6 maart 2019 ligt voor een ieder het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken ter inzage.

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder een zienswijze tegen het ontwerpbesluit indienen.

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar burgemeester en wethouders, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerpbesluit: intrekken omgevingsvergunning Kleinedijk 11’. Deze zienswijze moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats (en indien mogelijk uw telefoonnummer) bevatten.

Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken met mw. E. Kortstee, te b”ereiken via het Omgevingsloket onder telnr. 14055, keuze 5.

Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Naar boven