Ontwerp bestemmingsplan Openstelling Overdiemerweg Nuonterrein

Logo Diemen

Burgemeester en wethouders maken conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan “Openstelling Overdiemerweg Nuonterrein” ter inzage ligt. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de openstelling van de Overdiemerweg op het Nuon-terrein tussen de Fortdiemerdamweg en de Maxis.

Het ontwerp bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl via idn NL.IMRO.0384.BPoverdiemerwNuon-OW01. Ook ligt het plan van 25 januari tot en met 7 maart 2019 ter inzage bij de balie in het gemeentehuis.

Gedurende deze periode van zes weken kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Diemen, Postbus 191, 1110 AD  DIEMEN o.v.v. zaaknummer 2019-000986. Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week vóór het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met mevrouw A. Pet van het team Ruimtelijk Beleid via het Klant Contact Centrum (telefoonnummer 020-3144888).

 

Naar boven