Ontwerpbestemmingsplan 'Parapluherziening Wonen en Horeca'

Logo Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 18 juli 2019 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Parapluherziening Wonen en Horeca’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een aanpassing van de begripsbepalingen van een aantal vigerende bestemmingsplannen betrekking hebbende op de bebouwde kommen in de gemeente Montferland. Het betreft hier met name de begrippen: huishouden, wonen en woning. Daarnaast is wonen in combinatie met hotels uitgesloten. Dit ter verduidelijking van de regels met betrekking tot de huisvesting van arbeidsmigranten en andere vormen van bewoning die op grond van de vigerende bestemmingen evenmin zijn toegestaan.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen, ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Didam, Bergvredestraat 10, en is tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Montferland, Postbus 47, 6940 BA Didam. Desgewenst kan de zienswijze ook mondeling kenbaar worden gemaakt. In dat geval kan contact worden opgenomen met de afdeling Ontwikkeling, telefoon 0316-291391. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt.

 

Didam, 17 juli 2019

Burgemeester en wethouders van Montferland

Naar boven