Kennisgeving van Erkenning in het kader van de Metrologiewet, NMi Certin

De directeur van NMi Certin maakt in gevolge van artikel 11, eerste lid, van de Metrologiewet bekend dat:

Seca benelux met vastgesteld kenmerk EK-5717 met ingang van 20 december 2018 de bevoegdheid is verleend voor het keuren van Niet-automatische weegwerktuigen.

Quibus B.V. met vastgesteld kenmerk EK-5714 met ingang van 18 januari 2019 de bevoegdheid is verleend voor het keuren van Niet-automatische weegwerktuigen.

Maha Nederland met vastgesteld kenmerk TKD-15, met ingang van 1 januari 2019 de bevoegdheid is beëindigd voor het keuren van APK-meetmiddelen.

BOL Van Staveren B.V. (voorheen BOL Installatiewerk B.V.), met vastgesteld kenmerk EK-3262, met ingang van 12 februari 2019 de bevoegdheid is beëindigd voor het keuren van vloeistofmeetinstallaties (BP) zonder herleid volume (V15).

Messer B.V. en Messer Belgium NV/SA, met vastgesteld kenmerk KalGas-03, met ingang van 31 december 2018 de bevoegdheid is beëindigd voor het keuren van kalibratiegas voor uitlaatgastesters.

NMi Certin is door de Minister van Economische Zaken aangewezen als toetsende instantie in het kader van de Metrologiewet en is bevoegd tot het verlenen van erkenningen voor overeenstemmingsbeoordeling van in gebruik te nemen en in gebruik genomen meetmiddelen. http://nmi.nl

Naar boven