Ontwerpbestemmingsplan Brakersweg 67-69, Castricum

Logo Castricum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Brakersweg 67-69, Castricum ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in de sloop van de bestaande bedrijfsgebouwen en bedrijfswoning, en de realisatie van een vrijstaande woning met bijbehorende bijgebouwen.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 24 januari 2019 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0383.BPC18Brakersweg67-ON01. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis van Castricum, Raadhuisplein 1, 1902 CA, Castricum.

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Castricum, postbus 1301, 1900 BH Castricum, onder vermelding van bestemmingsplan Brakersweg 67-69. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het Team Plannen en Projecten, tel. 14-0251. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Castricum, tel. 14-0251 of via e-mail marshadewaard@debuch.nl.

Castricum, 23 januari 2019

Naar boven