Veegplan 2019.

Logo Hof van Twente

Ontwerpbestemmingsplan.

Van 11 juli 2019 t/m 21 augustus 2019 ligt het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, Veegplan 2019" voor een ieder ter inzage.

 

De gemeente Hof van Twente wil haar inwoners zoveel mogelijk ondersteunen bij de ontwikkeling van initiatieven en ideeën. Eén van de manieren waarop zij dat wil doen is de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan een zogenaamd ‘Veegplan’ voor het buitengebied. Kleinschalige plannen die niet passen in het geldende bestemmingsplan voor het buitengebied kunnen in dit Veegplan worden meegenomen. Door meerdere initiatieven bij elkaar te ‘vegen’ kan daarvoor één bestemmingsplanprocedure worden doorlopen.

In het Veegplan 2019 zijn 89 initiatieven meegenomen. Hiervan zijn er 42 particulier aangemeld. De overige initiatieven worden ambtelijk meegenomen. Daarnaast zijn er een aantal omissies in de regels van het geldende bestemmingsplan hersteld.

 

Welke locaties worden meegenomen in het Veegplan 2019 kunt u lezen op onze website www.hofvantwente.nl/ruimtelijkeplannen/veegplan2019.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien:

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.BGxVeegplan2018-/NL.IMRO.1735.BGxveegplan2019-OP10.

 

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

 

Ontwerpbeeldkwaliteitsplannen.

Naast het ontwerpbestemmingsplan liggen ook 19 ontwerpbeeldkwaliteitsplannen van 11 juli 2019 t/m 21 augustus 2019 voor een ieder ter inzage.

 

Deze ontwerpbeeldkwaliteitsplannen liggen als bijlage bij het bestemmingsplan “Buitengebied Hof van Twente, Veegplan 2019” ter inzage en zijn in te zien:

 

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder op grond van de gemeentelijke inspraakverordening schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

 

Ontwerpbeschikkingen hogere waarde Wet geluidhinder.

Tevens maakt het college van burgemeester en wethouders van Hof van Twente op grond van artikel 110c van de Wet geluidhinder bekend, dat in dezelfde periode ontwerp-beschikkingen hogere waarde Wet geluidhinder ter inzage liggen. De ontwerpbeschikkingen hebben betrekking op het vaststellen van een hogere grenswaarde (geluid) voor de volgende adressen:

- Enterweg 7 Markelo

- Luttekeveldweg 1 Markelo

- Rijssenseweg 24 Markelo

- Proodsweg 1 Ambt Delden

- Deldensestraat 156 Goor

 

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

 

10 juli 2018.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,

drs. D. Lacroix, secretaris.

 

Naar boven