Gemeente Zeewolde, Besluit hogere grenswaarde Polderwijk Noord (omgeving Omloop)

Logo Zeewolde

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om op grond van artikel 82, 83 en 110-a van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde vast te stellen voor het gebied rondom de Omloop.

Het besluit is opgesteld ten behoeve van de verdere invulling van Polderwijk Noord met de plangebieden Waterkwartier en Havenkwartier. Vanwege een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde (48 dB) bij de nieuw te bouwen woningen rondom de Omloop is een hogere grenswaarde noodzakelijk. Deze hogere grenswaarde geldt voor het totale gebied en wordt gesteld op 53 dB.

Ter inzage:

Het besluit ligt met ingang van woensdag 10 juli 2019 gedurende 6 weken ter inzage bij het Publiekscentrum van het gemeentehuis in Zeewolde. U kunt het besluit ook raadplegen via de website www.zeewolde.nl/grenswaarde 

Een belanghebbende:

  • -

    die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • -

    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

 

kan vanaf donderdag 11 juli 2019 tot en met woensdag 21 augustus 2019 tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Dit kan ook online via het Digitaal Loket van de Raad van State.

 

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 22 augustus 2019, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan ook online via het Digitaal Loket van de Raad van State.

In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist

 

Naar boven