Terinzagelegging wijzigingsplan "Verlegging aardgastransportleidingen W-5-514-10 en W-514-01", Rijswijk

Logo Rijswijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een wijzigingsplan is vastgesteld. Het voorliggende wijzigingsplan heeft betrekking op de verlegging van twee aardgastransportleidingen.

Om deze ontwikkeling mogelijk te maken, wordt toepassing gegeven aan de wijzigingsbevoegdheid zoals verwoord in artikel 33 onder f. van het bestemmingsplan "Sion – ’t Haantje, tweede herziening". Dit betreft de mogelijkheid het plan te wijzigen en de dubbelbestemming ‘Leiding – Gas’ toe te voegen.

Het wijzigingsplan ligt met ingang van vrijdag 5 juli tot en met donderdag 15 augustus ter inzage bij de publieksbalie in de hal van het stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op maandag en vrijdag geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur en op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. De stukken zijn ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (zoeken op NL.IMRO.0603.wpW51401W51410-VA01).

Degene die gedurende de periode dat het ontwerpwijzigingsplan ter inzage heeft gelegen een zienswijze heeft ingediend en belanghebbenden die aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het beroepschrift moet ondertekend zijn en dient tenminste te bevatten:

  • 1.

    Naam en adres van de indiener;

  • 2.

    Een dagtekening;

  • 3.

    Een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • 4.

    De gronden, ofwel de motivering, van het beroep.

Rijswijk 4 juli 2019

Burgemeester en wethouders, Gemeente Rijswijk,

Namens deze:

drs. M.J. Bezuijen, burgemeester

drs. M. Middendorp MPC , gemeentesecretaris

Naar boven