Bestemmingsplan “Kom Helvoirt, Torenstraat 4c” onherroepelijk

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het besluit van de raad van 25 april 2019, waarin het bestemmingsplan “Kom Helvoirt, Torenstraat 4c” gewijzigd is vastgesteld, op 27 juni 2019 onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan voorziet in het herstellen van de mogelijkheid om een woning op te richten op het perceel Torenstraat 4c in Helvoirt. Het voorheen geldende bestemmingsplan ‘Kom Helvoirt 1980’ bevatte voor het betreffende perceel namelijk een bouwtitel voor één woning. Deze bouwtitel is niet overgenomen in het vigerende bestemmingsplan ‘Kom Helvoirt 2010’. Met dit bestemmingsplan wordt deze omissie hersteld.

Bestemmingsplan inzien

U kunt dit bestemmingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411 - 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Wonen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het bestemmingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.BP18HVTTorenstr4c-VA01.

Haaren, 02 juli 2019

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven