Onherroepelijk bestemmingsplan De Haar 6, Scherpenzeel

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend, dat het bestemmingsplan “De Haar 6” (NL.IMRO.0279.BP2018DeHaar6-vg01), door de gemeenteraad op 11 april 2019 vastgesteld, op 19 juni 2019 onherroepelijk is geworden.

 

Dit houdt in dat dit bestemmingsplan het juridische kader is waaraan aanvragen om omgevingsvergunningen en vormen van grondgebruik worden getoetst. Het bestemmingsplan is onherroepelijk geworden, omdat er tegen het bestemmingsplan geen beroep is ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Wat beoogt dit plan

Het bestemmingsplan geeft de bouw- en gebruiksregels voor de functieverandering van agrarisch bedrijf naar niet-agrarisch bedrijf in verband met de vestiging van een bouwbedrijf op het perceel De Haar 6. Door sloop van agrarische bedrijfsgebouwen en de aanleg van een kwalitatieve landschappelijke inpassing ontstaat de mogelijkheid voor de bouw van een bedrijfsgebouw van 486m2 voor het bouwbedrijf.

 

U kunt het plan inzien

Het bestemmingsplan is in te zien op het gemeentehuis en digitaal te raadplegen op www.scherpenzeel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl, via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0279.BP2018DeHaar6-vg01

 

Naar boven