Ontwerpbestemmingsplan ‘Zalk 2012, 2e herziening Broeksteeg 1A’ en gecoördineerde ontwerp-omgevingsvergunning

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

  • 1.

    het ontwerpbestemmingsplan ‘Zalk 2012, 2e herziening Broeksteeg 1A’;

  • 2.

    de hieraan gerelateerde ontwerp-omgevingsvergunning.

Planopzet

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in planologisch opzicht in de bouw van vijf woningen op de locatie van het voormalig dorpshuis in Zalk. Het bestemmingsplan geeft de bouw- en gebruiksmogelijkheden van de in het plangebied liggende gronden weer. De ontwerp-omgevingsvergunning maakt de bouw en het gebruik van deze vijf woningen mogelijk.

Coördinatieregeling

Coördinatie is mogelijk op basis van het coördinatiebesluit dat de Gemeenteraad op grond van artikel 3.30 Wro op 28 maart 2019 heeft genomen voor deze planontwikkeling aan de Broeksteeg 1A te Zalk.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning liggen met ingang van 3 juli 2019 tot en met 14 augustus 2019 tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het stadhuis. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991255-OW01.

Zienswijzen

Tijdens de genoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de Gemeenteraad. Zienswijzen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u indienen bij het college van Burgemeester en wethouders. U kunt uw zienswijze sturen naar Postbus 5009, 8260 GA Kampen.

Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de afdeling Fysieke leefomgeving, telefoonnummer 14 038.

Naar boven