Ontwerp projectbesluit “Hohenzollern en Bergh”

Logo Boxmeer

 

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 2.12 en 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend voornemens te zijn vergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan “Boxmeer Noord” ten behoeve van de bouw van 16 woningen aan de Bergh 11 t/m 21 oneven (5831 TX) en Hohenzollern 17, 19, 21, 18 t/m 30 even (5831 TV) in Boxmeer.

Het ontwerpwijzigingsbesluit en bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 juli 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerpbesluit is ook digitaal te raadplegen via www.boxmeer.nl/bekendmakingen/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 13 augustus 2019 kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen via www.boxmeer.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen of voor vragen of een toelichting op het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving.

 

Naar boven