Vastgesteld wijzigingsplan “Beneficiestraat 4, Haghorst”

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat met ingang van vrijdag 5 juli 2019 voor iedereen ter inzage ligt, het vastgestelde wijzigingsplan (artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening):

 

“Beneficiestraat 4, Haghorst”

 

Het vastgestelde wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van vrijdag 5 juli 2019 gedurende zes weken door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij het team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl). Het bestemmingsplan is daarnaast digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0798.WPBeneficiestraat4 -VG01

 

Omschrijving plan

Met onderhavig wijzigingsplan wordt een deel van de bestemming ‘Agrarisch’ omgezet naar de bestemming ‘Wonen’, waarbij eveneens de functieaanduiding: specifieke vorm van agrarisch – voormalig agrarisch bedrijf’ komt te vervallen.

 

Ligging plangebied

De planlocatie betreft Beneficiestraat 4 in Haghorst, kadastraal bekend gemeente Hilvarenbeek, sectie N, nummer 1487. Het plangebied is gelegen in het buitengebied van Haghorst.

 

Beroep

Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroep kan worden ingesteld door degenen die eerder een zienswijze hebben ingediend of door belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze bij het college in te dienen. Binnen de beroepstermijn kunnen zij die beroep hebben ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde Afdeling.

 

Hilvarenbeek, 4 juli 2019

burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek,

 

burgemeester

de heer H.W.S.M. Nuijten

secretaris de heer F.M. Jansen

 

Naar boven