Ontwerp-wijzigingsplan Hessenweg 128, Achterveld

Logo Leusden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf zaterdag 29 juni 2019 het ontwerp-wijzigingsplan ‘Hessenweg 128’ ter inzage ligt. Het ontwerp-wijzigingsplan voorziet in de realisatie van maximaal twee burgerwoningen op het perceel Hessenweg 128: één in het bestaande voorhuis van de voormalige boerderij, één in nieuwbouw. Het bestaande agrarische bouwperceel wordt met dit wijzigingsplan opgeheven. Daarvoor in de plaats worden twee bestemmingsvlakken ‘Wonen’ opgenomen.

 

Terinzagelegging

Het wijzigingsplan ligt met ingang van zaterdag 29 juni 2019 tot en met vrijdag 9 augustus 2019 als ontwerp ter inzage. Het ontwerp-wijzigingsplan is digitaal in te zien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0327.212-0301

 

Gedurende de genoemde termijn kunnen belanghebbenden bij burgemeester en wethouders van Leusden, naar keuze mondeling of schriftelijk, zienswijzen omtrent het wijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de afdeling Beleid, postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie dagen vóór afloop van de termijn van terinzagelegging, telefonisch via nummer 14033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Beleid.

 

U kunt uw schriftelijke zienswijzen ook e-mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. ‘zienswijzen ontwerp-wijzigingsplan Hessenweg 128’. Vergeet daarbij niet uw naam- en adresgegevens te vermelden. Een per e-mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.

 

Naar boven