Ontwerpbestemmingsplan ‘Marktplein 10 – 11 Sint Anna ter Muiden’

Logo Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Marktplein 10 – 11 Sint Anna ter Muiden’ ter inzage wordt gelegd. Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling van de percelen Marktplein 10 en 11 Sint Anna ter Muiden voor de realisatie van twee woningen ter plaatse van de bestaande schuur op het perceel Marktplein 11 Sint Anna ter Muiden. Het voorontwerpbestemmingsplan heeft van 4 oktober tot en met 14 november 2018 ter inzage gelegen en de ingediende vooroverlegreacties zijn verwerkt in het ontwerpbestemmingsplan ‘Marktplein 10-11 Sint Anna ter Muiden’.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Marktplein 10 – 11 Sint Anna ter Muiden’ ligt met ingang van 27 juni 2019 gedurende zes weken (tot en met 7 augustus 2019 ) voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Daarnaast zijn het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.1714.bpmarktplein1011-ON01). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer Wondergem van de afdeling Externe Dienstverlening, op telefoonnummer +140117.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen op de volgende wijze:

  • Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.

  • Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met de heer Wondergem via het algemene telefoonnummer +140117.

Wij maken u erop attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.

Het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis brengen tevens ter kennis dat zij op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij het besluit tot vaststelling van het ontwerpbestemmingsplan geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins verzekerd zijn.

Oostburg, 26 juni 2019

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

De secretaris, S.I. de Kievit-Minnaert

De burgemeester, mr. M.M.D. Vermue

Naar boven