Ontwerp uitwerkingsplan “Emmer-Compascuum, Kanaal A NZ 61” en Ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarde

Logo Emmen

Ontwerp uitwerkingsplan “Emmer-Compascuum, Kanaal A NZ 61”

Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan “Emmer-Compascuum, Kanaal A NZ 61” vanaf vrijdag 25 januari 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het plan voorziet in het planologisch mogelijk maken van een vrijstaande woning op een kavel aan Kanaal A NZ 61 (tussen huisnummer 60 en 62).

U kunt het ontwerp uitwerkingsplan met bijbehorende stukken inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen (op verzoek ook buiten kantooruren).

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591

Het ontwerp wijzigingsplan en bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (planid. “NL.IMRO.0114.2018041-U501”).

Binnen de termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij Burgemeester en wethouders van Emmen kenbaar maken, onder vermelding van zaaknummer 85924-2018. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan Burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, of digitaal indienen via www.emmen.nl/zienswijze.

Ontwerpbesluit vaststellen hogere grenswaarde

Burgemeester en wethouders van Emmen zijn van plan een hogere grenswaarde ten gevolge van wegverkeerslawaai als bedoeld in artikel 82 e.v. van de Wet geluidhinder vast te stellen ten behoeve van bovengenoemd plan. Het plan ligt binnen de geluidszone wegverkeerslawaai van het Kanaal A NZ in Emmer Compascuum. Om het gewenste plan mogelijk te maken vanuit de Wet geluidhinder is voor de nieuw te bouwen woning een hogere grenswaarde ten gevolge van wegverkeerslawaai nodig van 54 dB. Zaaknummer 9892-2019

Het ontwerpbesluit vaststellen hogere grenswaarde ligt vanaf 25 januari 2019 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Op afspraak kunt u het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken inzien bij het Klant Contact Centrum (KCC), Raadhuisplein 1 te Emmen. Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak om de stukken in te zien kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591.

Zienswijze

Binnen de termijn van zes weken kan een belanghebbende schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij burgemeester en wethouders kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, onder vermelding van zienswijze zaaknummer 9892-2019. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via gemeente.emmen.nl/producten/zienswijze.

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 14 0591.

 

Emmen, 17 januari 2019

namens deze:

burgemeester en wethouders van Emmen

Naar boven