Kennisgeving concept beleidsnota “Toetsingskader afwijkingen Kickersbloem 3”

Logo Hellevoetsluis

Burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis maken bekend dat de concept beleidsnota “Toetsingskader afwijkingen Kickersbloem 3” is vrijgegeven voor inspraak en voor een ieder ter inzage ligt.

 

Concept beleidsnota “Toetsingskader afwijkingen Kickersbloem 3”

In de concept beleidsnota zijn beleidsregels opgenomen voor het afwijken van het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Kickersbloem 3”. Het gaat hierbij om zaken zoals afstandsmaten, bebouwingspercentages en erfafscheidingen, die kunnen worden veranderd zonder dat dit de kwaliteit en uitstraling van het gebied beïnvloedt.

 

Inzien concept beleidsnota

De concept beleidsnota kunt u vanaf 27 juni 2019 raadplegen via de websites www.hellevoetsluis.nl. Ook kunt u vanaf die datum tijdens kantooruren de papieren versie van de concept beleidsnota inzien bij de receptie in het gemeentehuis aan de Oostzanddijk 26. Na 24 juli 2019 liggen deze stukken niet meer ter inzage.

 

Reactie geven?

Met ingang van 27 juni 2019 kan een ieder gedurende een termijn van vier weken een inspraakreactie geven op de concept beleidsnota “Toetsingskader afwijkingen Kickersbloem 3”. Deze reactietermijn sluit 24 juli 2019.

Het geven van een inspraakreactie kan zowel schriftelijk als mondeling. U kunt uw schriftelijke reactie indienen door gebruik te maken van onderstaande mogelijkheden.

 

  • -

    Per post: Gemeente Hellevoetsluis, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling & Beleid, Postbus 13, 3220 AA Hellevoetsluis met als onderwerp “nota afwijkingen Kickersbloem 3”

 

 

  • -

    Tijdens de inloopavond op 2 juli  2019

 

Inloopbijeenkomst

Op 2 juli organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst waar u van harte welkom bent. Tijdens deze bijeenkomst zijn specialisten van de gemeente aanwezig die u uitleg kunnen geven over de inhoud en achtergronden van de nota en de vaststellingsprocedure die daarbij hoort. Ook kunt u tijdens de avond via een reactieformulier reageren op de nota. De reacties nemen we mee als (schriftelijke) inspraakreactie bij het opstellen van de definitieve beleidsnota.

De inloopbijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis (Oostzanddijk 26), tussen 19.00 en 21.00 uur. U kunt binnenlopen op een tijdstip dat u uitkomt. Om 19.30 uur zullen we een korte centrale presentatie geven om de beleidsnota toe te lichten. De rest van de avond kunt u bij diverse informatiepanelen uw vragen stellen en in gesprek gaan met de aanwezige medewerkers.

 

Aanmelden voor de inloopavond

Om logistieke redenen vinden wij het prettig als u ons laat weten of u deze avond aanwezig bent. U kunt dit laten weten aan Annette Verbeek, projectassistent Kickersbloem 3, via a.verbeek@hellevoetsluis.nl of via telefoonnummer 14 0181. Heeft u vragen over deze brief, dan kunt u deze ook aan haar stellen, of u kunt contact opnemen met de projectleider, Peter van Zantvoort, via telefoonnummer 14 0181.

Naar boven