Bestemmingsplan niet vastgesteld ‘Lunteren, onderstation Spoorstraat’

Logo Ede

Zaaknummer 109134

 

Op 6 juni 2019 heeft de gemeenteraad van Ede besloten het bestemmingsplan ‘Lunteren, onderstation Spoorstraat’ niet vast te stellen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Lunteren, onderstation Spoorstraat’ was opgesteld ten behoeve van het realiseren van een elektriciteitsvoorziening voor ProRail gelegen tussen het spoor en de Spoorstraat in Lunteren.

Inzage

U kunt het raadsbesluit tot het niet vaststellen van het bestemmingsplan ‘Lunteren, onderstation Spoorstraat’ met daarbij behorende stukken, van donderdag 27 juni 2019 tot en met woensdag 7 augustus 2019 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Ook kunt u het betreffende raadsbesluit en bijbehorende stukken inzien via de website van de gemeente, https://ede.raadsinformatie.nl bij de stukken van de raadsvergadering van 6 juni 2019 onder het kopje van de besluitvormende vergadering (BV10).

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Lunteren, onderstation Spoorstraat’ is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer NL.IMRO.0228.BP2018LUNT0002-0201.

Beroep

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen wanneer u op tijd een zienswijze op het ontwerpplan heeft ingediend, of aan kunt tonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Daarnaast kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het vastgestelde plan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zowel het beroepsschrift als het verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven