Beeldkwaliteitplan niet vastgesteld ‘Onderstation Lunteren’

Logo Ede

 

Zaaknummer 109134

Op grond van de ‘Inspraakverordening gemeente Ede 2009’

 

Op 6 juni 2019 heeft de gemeenteraad van Ede besloten het beeldkwaliteitsplan ‘Onderstation Lunteren’ in Lunteren niet vast te stellen.

 

Het ontwerpbeeldkwaliteitplan ‘Onderstation Lunteren’ was opgesteld ten behoeve van de welstandskaders voor het bestemmingplan ‘Lunteren, onderstation Spoorstraat’. Het betrof een aanvullend onderdeel van de gemeentelijke welstandsnota en diende als basis voor de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit voor beoordeling van het bouwplan.

 

Inzage

U kunt het raadsbesluit tot het niet vaststellen van het beeldkwaliteitsplan ‘Onderstation Lunteren’ van donderdag 27 juni 2019 tot en met woensdag 7 augustus 2019 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Ook kunt u het betreffende raadsbesluit en bijbehorende stukken inzien via de website van de gemeente, https://ede.raadsinformatie.nl bij de stukken van de raadsvergadering van 6 juni 2019 onder het kopje de besluitvormende vergadering (BV10).

Het ontwerpbeeldkwaliteitplan ‘Onderstation Lunteren’ is ook te raadplegen via het bestemmingsplan Lunteren, onderstation Spoorstraat op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer NL.IMRO.0228.BP2018LUNT0002-0201. Het beeldkwaliteitplan vindt u onder de optie ‘Bijlage’ bij het betreffende bestemmingsplan.

Beroep

Het is niet mogelijk beroep in te stellen tegen het door de gemeenteraad niet vastgestelde beeldkwaliteitplan.

 

 

Naar boven