Ontwerp-bestemmingsplan “Groot Loo 26, Hilvarenbeek”

Logo Hilvarenbeek

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat met ingang van 28 juni 2019 voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerp-bestemmingsplan (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening):

 

“Groot Loo 26, Hilvarenbeek”

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van vrijdag 28 juni 2019 gedurende zes weken door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij het team Burgerzaken/KCC van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl). Het bestemmingsplan is daarnaast digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0798.BPGrootloo26-ON01-ON01

 

Daarnaast heeft het college het voornemen om bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant een verzoek in te dienen tot herbegrenzing van de aanduiding ‘Beperking veehouderij’.

 

Omschrijving plan Het plan voorziet in de uitbreiding en wijziging van een agrarisch bouwvlak met de functieaanduiding 'overig veehouderij'.

 

Ligging plangebied Groot Loo 26, Hilvarenbeek.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar zienswijze over het plan aan de gemeenteraad kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Ruimtelijke Ontwikkeling & Vergunningen, bereikbaar via telefoonnummer (013) 505 83 00. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via het elektronisch formulier “Zienswijze indienen” op onze website www.hilvarenbeek.nl/zienswijze. Via deze digitale indiening van uw zienswijze wordt er gebruik gemaakt van DigiD. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

 

Hilvarenbeek, 27 juni 2019.

burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek,

 

burgemeester

de heer H.W.S.M Nuijten

 

secretaris de heer F.M. Jansen

Naar boven