ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING ‘HOF VAN ESTEREN, FASE 2A’

Logo Grave

 

Burgemeester en wethouders van Grave maken overeenkomstig artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat de ontwerp-omgevingsvergunning ‘Hof van Esteren, fase 2A’ ter inzage wordt gelegd.

 

Het plangebied ligt ten zuiden van Escharen en fase 2A van de woningbouwontwikkeling ‘Hof van Esteren’. Het plan maakt de realisatie van veertien woningen met bijbehorende parkeer, water- en groenvoorzieningen mogelijk.

 

De ontwerp-omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing liggen zes weken ter inzage van woensdag 26 juni 2019 tot en met dinsdag 6 augustus 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0786.OVHofvEsteren2A-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op de ontwerp-omgevingsvergunning kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Grave, per postadres: postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Harmsen, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Grave, 25 juni 2019

Burgemeester en wethouders van Grave

 

 

 

Naar boven