Besluit vormvrije m.e.r.-beoordelingen

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend, dat beslist is dat bij de voorbereiding van onderstaande bestemmingsplannen geen milieueffectrapport als bedoeld in hoofdstuk 7 Wet milieubeheer hoeft te worden gemaakt.

Heitrak 29, Liessel’

Het voornemen is om de intensieve veehouderij te beëindigen en op de locatie een agrarische bedrijf voor te zetten (vollegrondsteelt) met daarbij recreatieve nevenactiviteiten, waaronder een kampeerterrein voor maximaal 25 kampeermiddelen.

Irenestraat, Zeilberg

Ter plaatse van het braakliggend terrein aan de Irenestraat, nabij het kerkhof van Zeilberg, bestaat het voornemen om 18 woningen te bouwen.

Terinzagelegging

Een exemplaar van de beslissing dat geen milieueffectrapporten hoeft te worden gemaakt voor het hierboven genoemde bestemmingsplan ligt met ingang van 21 juni 2019, gedurende 6 weken, ter inzage. Dit kunt u tijdens de openingstijden inzien bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1.

Rechtsmiddelen

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Dit betekent dat hiertegen geen zelfstandig bezwaar en beroep mogelijk is, tenzij een belanghebbende door dit besluit rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen. U kunt uw zienswijze te zijner tijd kenbaar maken op het moment dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt (vervolgens eventueel beroep).

Deurne, 21 juni 2019

 

Naar boven