Ontwerpbestemmingsplan “Clubgebouw Blikkenburg”, Zeist

Logo Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Clubgebouw Blikkenburg” met ingang van donderdag 20 juni 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist. U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.zeist.nl/bestemmingsplannen. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.ClbgBlikkenburg-OW01.

Het plangebied omvat een gedeelte van vv FZO nabij Slot Zeist en beoogt de bouw van een nieuw, duurzaam clubgebouw mogelijk te maken. Het nieuwe gebouw moet ruimte bieden voor zowel het clubhuis van vv FZO als dat van ZSC Patria. Beide bestaande, verouderde clubgebouwen zullen worden gesloopt.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 030. Ook is het mogelijk een zienswijze digitaal in te dienen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijze.

Naar boven