Ontwerpbestemmingsplan “Landgoed Kattendijke”

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van Goes maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 20 juni 2019 het ontwerpbestemmingsplan Landgoed Kattendijke gedurende zes weken digitaal te raadplegen is op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPKA02-ON99 en tevens beschikbaar is via www.goes.nl/bestemmingsplannen. Digitaal inzien kan, indien nodig, ook in het stadskantoor.

Het ontwerp heeft betrekking op het realiseren van een landgoed op de percelen kadastraal bekend gemeente Goes sectie AB 59 en X 218, plaatselijk bekend Reijmersweg ong. te Kattendijke. De locatie is gelegen ten noorden van de kern Kattendijke, aangrenzend aan woningen aan de Huyssenstraat en Van Heenvlietstraat.  

Tijdens de genoemde termijn kan schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar gemaakt worden bij de raad van de gemeente Goes, postbus 2118, 4460 MC in Goes. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, Martin Jonker, 0113-249682 of m.jonker@goes.nl.

 

Naar boven