Ontwerp wijzigingsplan bestemmingsplan Buitengebied (Fokjesweg 11-13)

Logo Bunschoten

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bunschoten maakt bekend dat een ontwerp wijzigingsplan als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening is opgesteld voor het perceel Fokjesweg 11-13 te Bunschoten-Spakenburg.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de wijziging van de vorm van het agrarisch bouwperceel aan de Fokjesweg 11-13 te Bunschoten-Spakenburg. Het betreft het aanpassen van de vorm van een agrarisch bouwperceel, opdat een agrarische schuur op een verantwoorde manier op het perceel ingepast kan worden.

Het ontwerp uitwerkingsplan met de hierbij behorende stukken kan worden ingezien van donderdag 20 juni 2019 tot en met woensdag 31 juli 2019 bij de werkeenheid Ruimtelijke Ordening van het team Omgevingsontwikkeling tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Na een telefonische afspraak (via 033 – 299 1411) is inzage in de stukken buiten openingstijden ook mogelijk. Desgewenst kan bij de medewerkers een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het plan op verschillende manieren kunt oproepen. U kunt het plan direct inzien door in het venster ‘ID’ de plancode NL.IMRO.0313.Buitengebied1601-0201 in te vullen. Ook is het bestemmingsplan te zien op www.bunschoten.nl. In het gemeentehuis kunt u zowel de papieren als de digitale versie inzien.

Belanghebbenden kunnen tijdens de periode van terinzagelegging zijn of haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij het college indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan burgemeester en wethouders van Bunschoten, Postbus 200, 3750 GE Bunschoten-Spakenburg. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met het team Omgevingsontwikkeling voor het maken van een afspraak.

Bunschoten, 19 juni 2019

Naar boven