Vooraankondiging herziening bestemmingsplan ‘Drechterland Zuid’ en ‘Drechterland Noord 2011’

Logo Drechterland

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Drechterland kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden. Directe aanleiding voor een dergelijk bestemmingsplan is een correctie van de begrenzing van kaart 4 (Weidevogelleefgebied) behorende bij de Provinciale Ruimtelijke Verordening. De bestemmingsplannen ‘Drechterland Zuid’ en ‘Drechterland Noord 2011’ worden hier overeenkomstig op aangepast.

 

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat nog geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen stukken ter visie worden gelegd. Ook is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties advies uit te brengen over het voornemen. Naar verwachting is het ontwerpbestemmingsplan op korte termijn gereed en zal deze ter visie worden gelegd voor een ieder ten behoeve van het indienen van zienswijzen. Hierover volgt een publicatie in het Westfries Weekblad, de Staatscourant en langs elektronische weg (www.ruimtelijkeplannen.nl).

 

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met dhr. M. Groefsema van de Afdeling Ruimte, tel. 0228- 534100.

 

Naar boven