Ontwerpwijzigingsplan “Woonwijken Kampen, 2e wijziging Akelei 5”

Logo Kampen

Het college heeft het ontwerpwijzigingsplan “Woonwijken Kampen, 2e wijziging Akelei 5” vrijgegeven voor terinzagelegging.

Ontwerpwijzigingsplan

Dit ontwerpwijzigingsplan maakt het mogelijk om de ‘Kiss & Ride’-strook en extra parkeerstroken aan te kunnen leggen in het openbaar gebied. De enkelbestemming ‘Groen’ wordt gewijzigd in de enkelbestemming ‘Verkeer en verblijfsgebied’. Het voornemen voldoet aan de gestelde afwegingskaders.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van 19 juni 2019 tot en met 31 juli 2019 tijdens openingstijden ter inzage in het stadhuis. Het plan is ook beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991267-OW01.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen, onder vermelding van het ontwerpbestemmingsplan. Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de afdeling Fysieke leefomgeving, telefoonnummer 14 038.

 

Naar boven