Ontwerpbestemmingsplan 'Noordeloos, Provincialeweg 3'

Logo Molenlanden

Burgemeester en wethouders van Molenlanden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan 'Noordeloos, Provincialeweg 3'' digitaal ter inzage ligt. Het bestemmingsplan als bedoeld in artikel 3.1 Wro heeft idnummer NL.IMRO.1978.BPProvweg3NDL-OW01.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel ter hoogte van Provincialeweg 3 te Noordeloos (deelgebied 1) en het voormalig vrachtwagenparkeerterrein ter hoogte van de kruising Laantje-Nieuwendijk en grenst aan de noordzijde aan de Provincialeweg te Noordeloos (deelgebied 2).

Het plan betreft de uitbreiding van het bedrijfsperceel met circa 40 meter in oostelijke richting ter hoogte van deelgebied 1. Daarnaast betreft het de juridisch-planologische vastlegging van het huidige gebruik van deelgebied 2, mountainbikepark, waarmee wordt voorkomen dat de locatie in de toekomst wederom als vrachtwagenparkeerterrein zal worden gebruikt.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding en planregels en gaat vergezeld van een toelichting.

Ter inzage en inspraak

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt vanaf dinsdag 18 juni 2019 gedurende zes weken (tot 30 juli 2019) ter inzage. U kunt de stukken digitaal inzien via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, onder idn NL.IMRO.1978.BPProvweg3NDL-OW01.

Gedurende bovengenoemde termijn van kan eenieder bij de gemeenteraad schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. De zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Molenlanden, Postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met J. Roetman via telefoonnummer

088 75 15 000.

 

Naar boven