Ontwerp wijzigingsplan Gemondseweg 63, Schijndel

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het wijzigingsplan Gemondseweg 63, Schijndel met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken van 14 juni 2019 tot en met 25 juli 2019 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp van het wijzigingsplan Gemondseweg 63, Schijndel elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGS000WP0012019W-ON01

De initiatiefnemer is eigenaar van het perceel aan de Gemondseweg 63. Op het perceel staat een langgevelboerderij (bedrijfswoning) en een loods. Dit perceel heeft nu in het geheel de bestemming Agrarisch met waarden – Natuur en Landschap. De eigenaar wil de bestemming omzetten naar Wonen (met aanduiding statische opslag voor de loods) door middel van de wijzigingsbevoegdheid van het vigerende bestemmingsplan.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met Jasper Marijnissen van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

De vaststelling van het wijzigingsplan zal plaatsvinden door het College van Burgemeester en Wethouders.

Veghel 13 juni 2019

Naar boven