Ontwerp bestemmingsplan Holland Park Zuid en ontwerpbesluit hogere waarden wet geluidhinder

Logo Diemen

Burgemeester en wethouders maken conform artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp bestemmingsplan Holland Park Zuid ter inzage ligt. Dit plan heeft betrekking op het gebied gelegen tussen de Daalwijkdreef, Zilvermeeuwpad, Gooiseweg en metrolijn bij station Verrijn Stuartweg. Het bestemmingsplan maakt de bouw van circa 1500 woningen en ondersteunende voorzieningen mogelijk.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt van 14 juni tot en met 25 juli 2019 bij de balie in het gemeentehuis ter inzage. Ook is het plan te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl  via de planidn NL.IMRO.0384.BPHollandparkZuid-OW01.

Gedurende deze periode kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Diemen, Postbus 191, 1110 AD Diemen o.v.v. zaaknummer 2019-040826. Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week vóór het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met Team Ruimtelijke Beleid via het Klant Contact Centrum (telefoonnummer 020-3144888).

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 100a Wet geluidhinder jo. 3.4 Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders bekend dat het ontwerp besluit hogere grenswaarden bestemmingsplan Holland Park Zuid ter inzage ligt. Met dit besluit stellen burgemeester en wethouders op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder hogere waarden vast als gevolg van industrie-, weg- en railverkeerslawaai teneinde woningbouw in het plangebied mogelijk te maken.

Het ontwerp besluit ligt van 14 juni tot en met 25 juli 2019 ter inzage bij de balie in het gemeentehuis. Belanghebbenden kunnen gedurende deze termijn, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerp besluit naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbesluit hogere waarden kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 191, 1110 AD Diemen o.v.v. zaaknummer 2019-040832. Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u uiterlijk een week vóór het aflopen van de ter inzage termijn een afspraak maken met het team Ruimtelijk Beleid, via het Klant Contact Centrum (telefoonnummer 020-3144888).

Naar boven