Ontwerpbestemmingsplan Kerkelaan 5

Logo Bergen (NH)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kerkelaan 5 ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een appartementengebouw voor 5 appartementen na de sloop van het bestaande pension.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 13 juni 2019 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0373.BPKerkelaan5-BO01. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis van Bergen, Jan Ligthartstraat 4 te Alkmaar.

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Bergen, postbus Postbus 175 1860 AD Bergen onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan Kerkelaan 5’. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Bergen tel. (088) 888 00 00 of via e-mail thomasvanderzande@debuch.nl, gemeente Bergen, 12 juni 2019.

Naar boven