Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoitink_locatie’ (Almelo)

Logo Almelo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Almelo hebben besloten op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoitink_locatie’ (planid: NL.IMRO.0141.00062-BP21) ter inzage te leggen.

Inhoud plan

Op het terrein nabij de dorpskern van Bornerbroek waar voorheen het restaurant en zalencentrum Hoitink stond, is voorzien in een nieuwe ruimtelijke ontwikkeling. Het plan voorziet in 10 grondgebonden woningen haaks op de Lange Voort en 16 appartementen aan de Lohuisstraat. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is het ontwerpbestemmingsplan Hoitink_locatie’ opgesteld. Voor dit plan wordt eveneens een hogere grenswaarden

Het perceel is globaal gelegen aan de zuidzijde van de rotonde in de dorpskern van Bornerbroek, ten oosten van de Lange Voort en ten westen van de Lohuisstraat.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoitink_locatie’ en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 12 juni 2019 tot en met dinsdag 23 juli 2019 ter inzage bij het Klantencontactcentrum (KCC), Haven Zuidzijde 30 te Almelo. Via www.almelo.nl kunt u een afspraak maken om deze in te zien;

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoitink_locatie’ is digitaal in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Dat kan ook via de  link ‘Over uw buurt’ op de gemeentelijke website www.almelo.nl, onder de kop ‘Organisatie en bestuur’ en dan ‘publicaties en verslagen’, ‘gemeentenieuws’.

Zienswijze

Gedurende de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt kan een ieder naar keuze (schriftelijk of mondeling) een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Almelo (postbus 5100, 7600 GC Almelo). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met het team Advies van de Adviespool, via (0546) 541111.

 

Naar boven