Bekendmaking besluit ex artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening: toepassing coördinatieregeling voor het project het bouwen van een bedrijfshal op bedrijvenpark H20

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van Oldebroek maken bekend dat op grond van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening de gemeenteraad van Oldebroek op 29 mei 2019 met kenmerk 1019773 heeft besloten de coördinatieregeling toe te passen voor het project het bouwen van een bedrijfshal met parkeerplaats en daarbij behorende voorzieningen op bedrijvenpark H20.

 

De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de benodigde omgevingsvergunningen voor de realisatie van het genoemde project gelijk op te laten lopen met de procedure voor een gedeeltelijke herziening van het geldende bestemmingsplan Bedrijvenpark H2O. De voorbereiding, bekendmaking en vaststelling van de besluiten worden gebundeld. Dit betekent dat er één gecombineerde procedure wordt doorlopen in plaats van verschillende procedures. Het besluit tot het vaststellen van het bestemmingsplan wordt te zijner

tijd genomen door de gemeenteraad. De overige besluiten wordt onder andere genomen door het college van burgemeester en wethouders van Oldebroek en de Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland. Tegen de vaststelling van de besluiten kan te zijner tijd als één geheel beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

De coördinatie heeft betrekking op de volgende (ontwerp)besluiten voor het project:

1. gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan Bedrijvenpark H2O en

2. de ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van bedrijfshal en een parkeerplaats met daarbij behorende voorzieningen en het oprichten van een inrichting.

 

Tegen het besluit tot toepassing van de coördinatieregeling staat op grond van artikel 8:5, bijlage C van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en beroep open.

 

Het college van de gemeente Oldebroek, 11 juni 2019

Naar boven