Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan Omval Weespertrekvaart, gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Omval Weespertrekvaart hebben vrijgeven voor terinzagelegging.

Plangebied

Het plangebied Omval Weespertrekvaart ligt in stadsdeel Oost op circa 300 meter ten zuiden van het Amstelstation. Het plangebied wordt begrensd door het water van de Weespertrekvaart in het zuiden, de Spaklerweg aan de westzijde en de Overzichtweg/Weesperzijde aan de noordoostzijde.

Omschrijving van het plan

Op de driehoekige kavel Omval Weespertrekvaart wordt een ontwikkeling met maatschappelijke functies, kantoor en horeca III (café) en IV (restaurant) mogelijk gemaakt (max. 2400m2 BVO en max. 23 meter hoog).

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan Omval Weespertrekvaart ligt met de daarbij behorende stukken, met ingang vanaf 12 juni 2019, gedurende een termijn van zes weken, tot 24 juli 2019 ter inzage:

  • Papieren versie bij de balie van Stadsloket Oost, Oranje-Vrijstaatplein 2, Amsterdam. Bel voor openingstijden, 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-oost . U kunt online een afspraak maken op www.amsterdam.nl/afspraakmaken of bellen met 14 020.

  • Digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer NL.IMRO.0363.M1804BPSTD-OW02 of plannaam Omval Weespertrekvaart.

Voor de exacte inhoud van de stukken verwijzen wij u naar de locaties waar u de stukken kunt inzien.

Inloopavond

Op dinsdagavond 9 juli 2019 wordt een inloopavond gehouden in de Frankendaelschool, Von Liebigweg 68 Amsterdam. U kunt het bestemmingsplan inzien en vragen te stellen.

Tijdstip: van 19.00 uur tot 21.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur).

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd naar: per adres: de directeur van Ruimte en Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam, t.a.v. dhr. W. de Jongh. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid, dhr. W. de Jongh telefoonnummer 0624727368 en emailadres w.de.jongh@amsterdam.nl

Gegevensbescherming

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is een privacyreglement van toepassing. Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de gemeente Amsterdam.

 

Amsterdam, 11 juni 2019

burgemeester en wethouders van Amsterdam

Peter Teesink

Secretaris

Femke Halsema

burgemeester

Naar boven