Woning naast Kruisstraat 44 Rosmalen, vastgesteld wijzigingsplan en verleende omgevingsvergunning (coördinatieregeling)

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.9a en paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening en op basis van de Coördinatieverordening gemeente ’s-Hertogenbosch

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het wijzigingsplan ‘Kruisstraat naast 44 Rosmalen’ (NL.IMRO.0796.0002417-1401) samen met de verleende omgevingsvergunning met ingang van 11 juni 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het college van burgemeester en wethouders heeft het wijzigingsplan 3 juni 2019 vastgesteld. De omgevingsvergunning is op 7 juni 2019 verleend.

 

Het opgestelde wijzigingsplan geeft gevolg aan de in het vigerende bestemmingsplan ‘Buurtschap Kruisstraat 2016’ opgenomen wijzigingsbevoegdheid. Het wijzigingsplan is opgesteld zodat naast nummer 44 aan het lint Kruisstraat in Rosmalen een woning kan worden toegevoegd. In het plangebied is nu één vrijstaande woning met tuin aanwezig en rechts daarnaast is sprake van een grasveld/ weiland. Op het grasveld/ weiland is de woning beoogd. De vergunning voor de woning is na de vaststelling van het wijzigingsplan verleend.

 

Het wijzigingsplan en de verleende omgevingsvergunning liggen – doordat de coördinatieregeling wordt toegepast – tegelijkertijd ter visie met de mogelijkheid om beroep in te stellen.

 

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

 

Als u de verleende omgevingsvergunning wilt inzien dan kunt u een digitaal exemplaar aanvragen via de internetsite: https://www.s-hertogenbosch.nl/inwoner/vergunning-of-melding/omgevingsvergunning/ en/ of een email sturen naar omgevingsvergunning@s-hertogenbosch.nl.

 

Beroep instellen?

Wilt u beroep instellen tegen het wijzigingsplan dat het college van burgemeester en wethouders heeft vastgesteld en/ of de verleende omgevingsvergunning? U kunt alleen beroep instellen als u belanghebbende bent. Bovendien moet u tijdig een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan of de ontwerp omgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders hebben ingediend. Dit laatste geldt voor dit plan alleen als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest zich tijdig tot het college van burgemeester en wethouders te wenden.

 

Als u beroep wilt instellen, moet u een gemotiveerd beroepschrift sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan alleen in de periode dat het vastgestelde wijzigingsplan en de verleende omgevingsvergunnning ter inzage liggen.

 

Stelt u beroep in of hebt u dit al gedaan? Dan kunt u de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

 

 

Naar boven