Vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied West, Wapenvelder Kerkweg 10

Logo Heerde

De gemeenteraad van Heerde heeft op 27 mei 2019 het bestemmingsplan Buitengebied West, Wapenvelder Kerkweg 10 ongewijzigd vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan zorgt voor een juridisch-planologische regeling die de realisatie van een woning ter plaatse mogelijk maakt.

Inzagetermijn

U kunt de vastgestelde stukken van 12 juni 2019 tot en met 23 juli 2019 inzien. Dit kan op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur in het gemeentekantoor van Heerde. Het bestemmingsplan staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0246.910BUWWapkerkweg10-VG01) en www.heerde.nl/planneninvoorbereiding.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE, Den Haag). Dit gaat alleen om belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat diens zienswijze niet tijdig bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Daarnaast kunnen de bovengenoemde belanghebbenden binnen de gestelde termijn ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan is geldig vanaf de dag na het aflopen van de beroepstermijn, tenzij binnen die termijn een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval is het bestemmingsplan pas geldig als op dit verzoek is beslist.

 

11 juni 2019

Het college van Heerde,

Mr. J.A. Koops-Scheele,

burgemeester

B. van Zuthem,

Gemeentesecretaris

Naar boven