Ontwerpwijzigingsplan Wakkendijk 242 te Eemnes

Logo Eemnes

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemnes maken bekend dat ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpwijzigingsplan ‘Wakkerendijk 242’ in Eemnes (NL.IMRO.0317.WpWijzigingsplan242-On01) ter inzage ligt.

 

Inhoud plan

Tot voor kort was op dit perceel een kleinschalig melkveebedrijf gevestigd. De nieuwe eigenaar wil gebruik maken van de wijzigingsbevoegdheid in het moederplan ten behoeve van de omzetting van de bedrijfswoning naar een burgerwoning en de realisatie van een nieuwe woning aan de voorzijde van het perceel, ter plaatse van de huidige kippenschuur.

 

Procedure

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Wakkerendijk 242’ ligt gedurende zes weken met ingang van 12 juni 2019 tot en met 23 juli 2019 ter inzage en kan worden ingezien bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. Inzage kan uitsluitend op afspraak, telefoonnummer 14 035. Het ontwerpwijzigingsplan kunt u ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van ter visie legging kan een ieder een zienswijze indienen bij Burgemeester en wethouders van Eemnes, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpwijzigingsplan ‘Wakkerendijk 242’.

Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient, binnen de termijn van ter visie ligging, een afspraak te maken met mevrouw K. Loman van de BEL Combinatie, telefoonnummer 14035. Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

 

Eemnes, 12 juni 2019

Naar boven