Bestemmingsplan “Kom Biezenmortel 2018” onherroepelijk

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het besluit van de raad van 28 maart 2019, waarin het bestemmingsplan “Kom Biezenmortel 2018” gewijzigd is vastgesteld, op 30 mei 2019 onherroepelijk is geworden.

Het vastgestelde bestemmingsplan is een actualisatie van het vorige bestemmingsplan voor de kom van Biezenmortel uit 2008. Het bestemmingsplan ‘Kom Biezenmortel 2018’ is een conserverend bestemmingsplan. Bij een conserverend plan is het uitgangspunt de bestaande situatie. Daarnaast zijn in de komende jaren geen grote ruimtelijke ontwikkelingen voorzien binnen de kom van Biezenmortel.

Bestemmingsplan inzien

U kunt dit bestemmingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411 - 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Wonen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het bestemmingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.BP18BZMKomBiezenm-VA01.

Haaren, 12 juni 2019

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven