Bestemmingsplan ‘Rhoonsedijk 38” ter inzage

Logo Albrandswaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Albrandswaard maken op grond van de wet ruimtelijke ordening bekend dat het op 3 juni 2019 vastgestelde bestemmingsplan ‘Rhoonsedijk 38’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat het gevestigde Loonbedrijf op het perceel Rhoonsedijk 38 drie doelen kan bereiken, te weten, het mogelijk maken van 2 nieuwe loodsen op het eigen terrein, de landschappelijke uitstraling van de locatie verbeteren en een bestaande strijdigheid met het bestemmingsplan te beëindigen.

 

Plan

Het juridisch-planologisch mogelijk maken van een toekomstbestendige bedrijfsvoering voor het gevestigde Loonbedrijf en een verbetering van de kwaliteit van de landelijke omgeving te bereiken.

 

Kosten verzekerd

Er is een overeenkomst gesloten waarmee de economische uitvoerbaarheid voldoende is verzekerd.

 

Inzage

Van vrijdag 14 juni 2019 tot en met 25 juli 2019. Het plan is raadpleegbaar via:

www.albrandswaard.nl/ter-inzage 

www.ruimtelijkeplannen.nl, planidentificatie nummer: NL.IMRO.0613.Rhoonsedijk38-VST1

 

Beroep

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tegen dit besluit gedurende de zes weken termijn van terinzagelegging een schriftelijk, gemotiveerd, beroepschrift indienen. Stuur uw schriftelijk gemotiveerd beroep, als ook een voorlopige voorziening, aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de indiening van een beroep en verzoek om voorlopige voorziening moet griffierecht worden betaald.

 

Albrandswaard, 13 juni 2019

Naar boven