Vastgesteld bestemmingsplan Kaldenkerkerweg Woonwagenlocatie Te Venlo

Logo Venlo

 

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de terinzagelegging bekend van:

 

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘ Kaldenkerkerweg Woonwagenlocatie” te Venlo ( Imro nummer NL.IMRO.0983.BP201705KKWOONWGN-VA01)

 

Het plan voorziet in een herinrichting en beperkte uitbreiding van de woonwagenlocatie Kaldenkerkerweg te Venlo.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 13 juni tot en met 25 juli 2019 ter inzage in het Stadskantoor Venlo, Hanzeplaats 1 te Venlo. De stukken kunnen hier analoog en digitaal worden ingezien. Inzage van analoge stukken is in het Stadskantoor uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum (KCC) via telefoonnummer 14 077.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens in te zien langs elektronische weg via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, identificatienummer NL.IMRO.0983.BP201705KKWOONWGN-VA01. Via de gemeentelijke website www.venlo.nl is tevens een link naar ruimtelijke plannen beschikbaar.

 

Er kan gedurende een termijn van zes weken, vanaf de dag na terinzagelegging door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht beroep worden ingesteld. Ten aanzien van de wijzigingen kan eenieder in beroep gaan.

 

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag of via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking de dag na het einde van de beroepstermijn. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Besluit hogere geluidswaarden

Tevens hebben burgemeester en wethouders hogere geluidswaarden als bedoeld in de Wet geluidhinder (wegverkeerslawaai en spoorweglawaai) vastgesteld ten behoeve van het vaststellen van het bestemmingsplan Kaldenkerkerweg Woonwagenlocatie

 

Dit besluit ligt eveneens vanaf 13 juni tot en met 25 juli 2019 ter inzage in de stadswinkel Venlo. Het besluit is ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl, in de rubriek Organisatie en bestuur - publicatie en verslagen - plannen ter inzage.

 

Een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig een zienswijze heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht, kan tot en met 25 juli 2019 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

 

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden treedt de dag na bekendmaking in werking.

 

Venlo, 12 juni 2018

Naar boven