Scholengemeenschap aan De Groote Vliet, voorontwerpbestemmingsplan

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van de gemeentelijke Inspraakverordening

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Scholengemeenschap aan De Groote Vliet’ (NL.IMRO.0796.0002429-1201) met ingang van 11 juni 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het gebied De Groote Vliet ligt tussen (in het zuiden) het Laaghemaal en (in het noorden) het Hooghemaal in Rosmalen. Het plangebied ligt in het oostelijk deel aan het Rietpad, tegenover de Honkbalvelden. Het plangebied heeft nu nog overwegend de bestemming ‘bedrijven’.

 

Dit plan maakt de bouw van een scholengemeenschap met sporthal mogelijk. Ook voorziet het plan in de aanleg van een groenzone tussen de voorgenomen scholengemeenschap en het bedrijventerrein De Groote Vliet.

 

Hiermee maakt het college van burgemeester en wethouders ook bekend, op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening, dat het een voorontwerpbestemmingsplan voorbereidt waarbij sprake is van ruimtelijke ontwikkelingen.

 

Wilt u reageren?

In de periode dat het plan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling hierop reageren. Wilt u reageren op dit voorontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u sturen naar: Burgemeester en wethouders van

  • ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 9026470.

  • Ook is het mogelijk om uw inspraakreactie digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (ook via de URL: https://formulieren.s-hertogenbosch.nl/formulier/nl-NL/Burgerzaken/scB06.aspx/scHeader/fStart).

  • Wilt u mondeling een inspraakreactie indienen? Hiervoor kunt u terecht bij de heer P. van Dongen, juridisch beleidsmedewerker van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw tel. (073) 615 55 29.

 

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken op grond van de gemeentelijke Inspraakverordening ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

 

Naar boven